Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje automobila Temerin - Novi Sad

DUBINSKO PRANJE AUTUMOBILA U NOVOM SADU I TEMERINU

Dubinsko pranje automobila - Ćulum

Temerin - Novi Sad

Vašim kolima je potrebno osveženje?

Ne brinite!

Sa velikom pažnjom vršimo dubinsko pranje vozila obraćajući pažnju na svaki detalj jer je naš cilj da stekenmo dugoročne mušterije.

Nalazimo se u prelepom Temerinu i sa ponosom pružamo vrhunsku uslugu dubinskog pranja vozila. Naša posvećenost detaljima je neupitna, jer smo odlučni u nameri da steknemo dugoročne mušterije. Naš cilj je da obezbedimo Vaše apsolutno zadovoljstvo, pružajući kvalitetnu uslugu dubinskog pranja Vašeg ljubimca i omogućavajući Vam da se odvezete sa potpunim osećajem zadovoljstva.

Pored klasičnog pranja automobila, ponosno nudimo i niz dodatnih usluga kako bismo Vašem vozilu pružili kompletnu negu koju zaslužuje. Ako želite da dubinski očistite svoj automobil i vratite mu izgled kao nov, tu smo da Vam pružimo dubinsko pranje koje će ukloniti sve nečistoće i pružiti mu sjajan izgled. Takođe, možemo se pobrinuti i za poliranje farovova – naša usluga poliranja farova će poboljšati vidljivost i estetiku Vašeg vozila. Naš tim se brine o Vašem vozilu sa pažnjom i veštinom, koristeći samo najkvalitetnije proizvode i najnoviju tehnologiju u industriji.

Posetite nas u Autoperionici ĆULUM i prepustite svog ljubimca u ruke našeg stručnog tima. Zajedno ćemo obezbediti da Vaše vozilo blista iznutra i spolja. Autoperionica ĆULUM je tu da pruži Vašem automobilu negu koju zaslužuje, i da Vam pruži ne samo sjajno iskustvo čistoće i pedantnosti, već i trajno partnerstvo u održavanju Vašeg vozila.

Mi smo tu da obezbedimo da budete zadovoljni 100% sa pranjem Vašeg ljubimca i da odvezete sa potpunim osećajem zadovoljstva kvalitetno izvršene usluge.

Cene dubinskog pranja automobila / Poliranje farova

Cena dubinskog pranja automobila kao i cena poliranja farova i generalno cena poliranja autobmoiila zavisi od trenutnog stanja, zaprljanosti, broja oštećenja tj. ogrebotina i slično. 

1. Dubinsko pranje automobila
Od 6000 din.
2. Poliranje farova
Od 1000 din. / Po faru
ĆULUM - Tepih servis Novi Sad - Temerin

Hitno Vam je potrebno dubinsko pranje vozila?

Na jednom mestu smo u mogućnosti da Vam ponudimo kompletnu uslugu mašinskog pranja tepiha, sa dolaskom i dovozom, u najkraćem mogućem vremenskom periodu po najpovoljnijim cenama u gradu.

Budite slobodni i kontaktirajte nas za sve vrste upita i u najbržem roku odgovoramo na Vaše zahteve!

TEPIH SERVIS NOVI SAD - ĆULUM

Prednosti dubinskog pranja

Dubinsko pranje automobila donosi brojne prednosti koje će oduševiti svakog vlasnika vozila. Ova usluga nije samo luksuz, već se isplati višestruko, pružajući Vam ne samo estetske benefite, već i dugotrajnu zaštitu i poboljšanje kvaliteta vožnje.

  1. Potpuno čišćenje unutrašnjosti vozila: Klasično pranje vozila može očistiti površinu, ali dubinsko pranje ide korak dalje. Ono uklanja nevidljive nečistoće i mikroorganizme koji se skupljaju u međuprostorima i tkaninama automobila. Bilo da su to mrtve ćelije kože, alergeni, prašina ili mrlje duboko ukorenjene u presvlakama, dubinsko pranje će ih temeljno eliminisati.

  2. Poboljšana higijena i zdravlje: Vozila su mesta gde provodimo znatan deo vremena, stoga je važno održavati higijenu unutar kabine. Dubinsko pranje automobila uklanja alergene, grinje, bakterije i nečistoće koje mogu izazvati alergijske reakcije i respiratorne probleme. Vaše vozilo će biti sigurno okruženje za Vas i Vaše saputnike.

  3. Obnova i zaštita unutrašnjosti: Dubinsko pranje ne samo da čisti, već i obnavlja unutrašnjost Vašeg vozila. Tkanine, presvlake i plastika će dobiti novu svežinu, boje će se osvežiti, a neželjeni mirisi će biti eliminisani. Osim toga, pravilno dubinsko pranje može produžiti vek trajanja unutrašnjosti vozila, sprečavajući propadanje materijala i očuvajući izgled.

  4. Poboljšanje vrednosti vozila: Redovno dubinsko pranje i održavanje vozila čine da ono izgleda sjajno i očuvano. Kada je vreme da prodate ili zamijenite automobil, dobra briga o njemu će poboljšati njegovu vrednost. Potencijalni kupci će ceniti čistu i dobro očuvanu unutrašnjost, što može rezultirati boljom cijenom ili bržom prodajom.

  5. Uživanje u vožnji: Voziti čist automobil koji izgleda i miriše sveže pruža neopisivu radost i uživanje u vožnji. Bez briga o mrljama, neugodnim mirisima ili nečistoći, možete se fokusirati na put i uživati u svakom trenutku za volanom.

Naruči pranje tepiha