Autoperionica

Autoperionica Temerin - Novi Sad

PROFESIONALNO PRANJE VOZILA U NOVOM SADU I TEMERINU

Autoperionica Ćulum

Temerin - Novi Sad
ĆULUM - Tepih servis Novi Sad

Vašem automobilu je potrebno kvalitetno pranje?

Na jednom mestu smo u mogućnosti da Vam ponudimo kompletnu uslugu klasičnog pranja automobila sa velikom pažnjom, ponosno nudimo i niz dodatnih usluga kako bismo Vašem vozilu pružili kompletnu negu koju zaslužuje. Ako želite da dubinski očistite svoj automobil i vratite mu izgled kao nov, tu smo da Vam pružimo dubinsko pranje koje će ukloniti sve nečistoće i pružiti mu sjajan izgled. Ne zaboravljamo ni na farove – naša usluga poliranja farova će poboljšati vidljivost i estetiku Vašeg vozila. Naš tim se brine o Vašem vozilu sa pažnjom i veštinom, koristeći samo najkvalitetnije proizvode i najnoviju tehnologiju u industriji.

Budite slobodni i kontaktirajte nas za sve vrste upita i u najbržem roku odgovoramo na Vaše zahteve!

Cenovnik pranja automobila

1. Redovno pranje vozila
Od 1000 din.
2. Redovno pranje SUV vozila
Od 1200 din.
3. Redovno pranje kombi vozila
Od 1500 din.
Tepih servis Novi Sad - ĆULUM

Prednosti dubinskog pranja

Dubinsko pranje automobila donosi brojne prednosti koje će oduševiti svakog vlasnika vozila. Ova usluga nije samo luksuz, već se isplati višestruko, pružajući Vam ne samo estetske benefite, već i dugotrajnu zaštitu i poboljšanje kvaliteta vožnje.

  1. Potpuno čišćenje unutrašnjosti vozila: Klasično pranje vozila može očistiti površinu, ali dubinsko pranje ide korak dalje. Ono uklanja nevidljive nečistoće i mikroorganizme koji se skupljaju u međuprostorima i tkaninama automobila. Bilo da su to mrtve ćelije kože, alergeni, prašina ili mrlje duboko ukorenjene u presvlakama, dubinsko pranje će ih temeljno eliminisati.

  2. Poboljšana higijena i zdravlje: Vozila su mesta gde provodimo znatan deo vremena, stoga je važno održavati higijenu unutar kabine. Dubinsko pranje automobila uklanja alergene, grinje, bakterije i nečistoće koje mogu izazvati alergijske reakcije i respiratorne probleme. Vaše vozilo će biti sigurno okruženje za Vas i Vaše saputnike.

  3. Obnova i zaštita unutrašnjosti: Dubinsko pranje ne samo da čisti, već i obnavlja unutrašnjost Vašeg vozila. Tkanine, presvlake i plastika će dobiti novu svežinu, boje će se osvežiti, a neželjeni mirisi će biti eliminisani. Osim toga, pravilno dubinsko pranje može produžiti vek trajanja unutrašnjosti vozila, sprečavajući propadanje materijala i očuvajući izgled.

  4. Poboljšanje vrednosti vozila: Redovno dubinsko pranje i održavanje vozila čine da ono izgleda sjajno i očuvano. Kada je vreme da prodate ili zamijenite automobil, dobra briga o njemu će poboljšati njegovu vrednost. Potencijalni kupci će ceniti čistu i dobro očuvanu unutrašnjost, što može rezultirati boljom cijenom ili bržom prodajom.

  5. Uživanje u vožnji: Voziti čist automobil koji izgleda i miriše sveže pruža neopisivu radost i uživanje u vožnji. Bez briga o mrljama, neugodnim mirisima ili nečistoći, možete se fokusirati na put i uživati u svakom trenutku za volanom.

Naruči pranje tepiha